POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności bloga www.panigorecka.pl

1. Przetwarzam następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres e-mail nick, Twój adres IP.
2. Administratorem danych osobowych jest Pani Górecka Blog, ul. Śniardwy 4/108, 02-695 Warszawa
3. Dane osobowe będą przetwarzane w związku publikacją Twoich komentarzy na blogu. Dane osobowe będą przechowywane do dnia zawieszenia działalności bloga.
4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak ich podania uniemożliwia komentowanie.
5. Przysługuje Co prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
6. Posiadasz  prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
7. Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie moim podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych: firmy hostingowe, usługodawcy obsługujący wysyłkę newsletterów oraz inne podmioty bez których serwis nie może w pełni funkcjonować
8. Dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, także w formie profilowania za pomocą narzędzi analitycznych takich jak Google Analitycs i innych. Profilowanie będzie miało na celu umożliwienie dostarczenia lepszych i bardziej dopasowanych treści.
9. Branie udziału w dowolnym konkursie, organizowanym na blogu www.panigorecka.pl oznacza, że wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu realizacji konkursu. Komentarze bez tej zgody nie będą brały udziału w konkursach.